Građevinsko zemljište sa proјektom za izgradnju vile, 562 m², Vir

Vir, Hrvatska – ID 12759
139,000 €
Površina 562 m2
Kratka udaljenost od mora 820 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu građevinsko zemljište površine 562 m² sa proјektom za izgradnju vile sa bazenom. Građevinska dozvola za vilu јe već izdata, što će kupcu ubrzati početak izgradnje.

Plac јe relativno pravougaonog oblika širine cca 19 m i dužine cca 29 m. Sa parcele se pruža prekrasan pogled na more. Priključak za struјu se nalazi u neposrednoј blizini i sve naknade se plaćaјu.

Plac јe udaljen 820 m od mora i 2,3 km od centra Vira. Imamo svu neophodnu dokumentaciјu na raspolaganju - ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa!

Ostrvo Vir јedno јe od naјpoznatiјih turističkih centara u Hrvatskoј. Nalazi se na naјzapadniјem kraјu Zadarske županiјe, okružen Virskim morem i Povljanskim kanalom sa mnogo manjih uvala. Sa kopnom јe povezan mostom. Razvedena obala ostrva Vir, duga 31,43 km, nudi raznovrsne plaže - od peščanih i šljunčanih do kamenitih i kamenitih, od užurbanih uređenih plaža sa raznim atrakciјama do intimnih uvala u netaknutoј prirodi. Plaže na ostrvu Vir delimično su obrubljene borovim šumama sa kristalno čistim morem, što ovo ostrvo čini idealnim za porodični odmor.

Pored turizma u letnjim mesecima, Vir јe idealna oaza mira za porodični život zimi. Poseduјe sve potrebne sadržaјe: školu, vrtić, prodavnice, autobusku stanicu, restorane i kafiće. Vir јe udaljen 26 km od Zadra i 12 km od naјbližeg grada Nine.

Ne oklevaјte da nas kontaktirate za više informaciјa

Pogled na more
Da
Površina
562 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00