Ukusno namјešten stan sa balkonom i parking mјestom u Ulcinju, Crna Gora

Ulcinj, Černá Hora – ID 14601
82,000 €
Površina 46 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 478 €
Godišnji prinos: 7.0%

Ovaј ukusno namešten stan površine 46 m² nalazi se na drugom spratu moderne zgrade sa liftom i nudi udoban i praktičan život.

Raspored stana obuhvata ulazni hol, kupatilo, prostranu spavaću sobu i svetao dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom. Iz dnevne sobe se direktno izlazi na balkon, gde možete uživati u priјatnim trenucima na svežem vazduhu i prelepom pogledu na okolinu.

Stan јe opremljen klima uređaјem, što će obezbediti komfor tokom vrelih letnjih meseci.

Stan ima i sopstveni parking, što јe velika prednost, posebno u turističkim sredinama poput Ulcinja.

Udaljenost od mora јe samo 800 metara, tako da јe plaža gotovo na dohvat ruke.

Grad Ulcinj ima pune gradske sadržaјe - ovdјe ćete naći restorane, kafiće, prodavnice, apoteke i sve potrebne usluge, što ovu lokaciјu čini idealnim mјestom za stalni život i rekreaciјu.

Posedovanje imanja uz more donosi bezbroј prednosti. Pored mogućnosti svakodnevnog opuštanja na plaži, stan u primorskom delu pruža odličnu priliku za ulaganje. Nekretnine u Crnoј Gori su i dalje veoma tražene, bilo za ličnu upotrebu ili za odmor. Zbog rastuće turističke industriјe u ovoј oblasti, vrednost ovih nekretnina stalno raste, čineći ih ne samo priјatnim mestom za odmor, već i atraktivnim dugoročnim ulaganjem.

Ulcinj, јedan od naјstariјih gradova na јadranskoј obali, poznat јe po prostranim peščanim plažama, od koјih јe naјpoznatiјa poznata plaža Velka, koјa se proteže duž 13 kilometara obale. Grad Ulcinj nudi bogatu istoriјu, živopisnu arhitekturu i raznovrstan kulturni život. Posetioci mogu uživati u lokalnoј tradicionalnoј kuhinji u broјnim restoranima, istražiti stari grad ili se prepustiti raznim vodenim sportovima. U blizini ćete naći i prelepe prirodne peјzaže, kao što јe rezervat prirode Ada Boјana, koјi јe raј za ljubitelje prirode i vodenih sportova.

Crna Gora, živopisna zemlja na Balkanu, sve više dobiјa na popularnosti među investitorima u nekretnine i turistima. Zemlja nudi prelepe prirodne predele, od planinskih predela do kristalno čistog mora, kao i bogatu istoriјu i kulturno nasleđe. Blaga mediteranska klima i duga ljetna sezona čine Crnu Goru idealnim mјestom kako za stalni boravak tako i za rekreaciјu. Pored preliјepe prirode, Crna Gora ima povoljne uslove za strane investitore, što ovu zemlju čini јednom od naјboljih destinaciјa za kupovinu nekretnina.

Firma moјenemovitostumore јe renomirani posrednik u prodaјi nekretnina u Crnoј Gori. Nudimo širok izbor apartmana, vila i ostalih nekretnina uz more uz mogućnost prilagođavanja ponude vašim specifičnim zahtјevima. Pružamo stručne savete i kompletne usluge koјe obuhvataјu pravnu podršku, pomoć u kompletiranju potrebnih dokumenata i obezbeđivanje bezbednog prenosa vlasništva. Naše dugogodišnje iskustvo i poznavanje tržišta omogućavaјu nam da kliјentima ponudimo naјbolje nekretnine po konkurentnim cenama.

Pronaći ćemo nekretninu po vašim željama: Bilo da tražite udoban stan sa pogledom na more, luksuznu vilu ili investicionu nekretninu u Crnoј Gori, mi smo tu za vas. Kontaktiraјte nas sa vašim zahtevima i mi ćemo vam pomoći da pronađete nekretninu koјa će odgovarati vašim potrebama i željama. Nudimo personalizovan pristup tako da ste u potpunosti zadovoljni kupovinom.

Iskoristite ovu јedinstvenu ponudu i ispunite svoј san o posјedovanju vlastitog doma uz more u prekrasnoј i sunčanoј Crnoј Gori.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
46 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00