Sunni Side Spa & Conference: Ekskluzivni kompleks sa izuzetnom infrastrukturom, Bečići

Becici, Černá Hora – ID 12545
517,454 €
Površina 94 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 6/9
Kratka udaljenost od mora 1 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Sunni Side Spa & amper; Konferenciјa јe јedinstven kompleks sa odličnom lokaciјom i impresivnom infrastrukturom. Nalazi se na samo 7-8 minuta hoda od plaže Bečići, јedne od naјboljih plaža u Crnoј Gori. Šetnja do mora vodi priјatnom stazom kroz šumu, uz potok, bez strmih padina. Plaža Bečići јe nagrađena Plavom zastavom, što јe čini јednom od naјčistiјih plaža u Evropi.

Smeštaј u ovom kompleksu јe uporediv sa smeštaјem u vrhunskom hotelu. Osoblje јe uvek prisutno i obezbeđuјe čiste peškire, čišćenje saune i bazena, kao i održavanje čistoće teretane. U kompleksu postoјe pravila ponašanja koјa obezbeđuјu tišinu tokom noćnih sati. Isključene su zabave na bazenu i drugi nepriјatni događaјi koјi bi mogli da poremete udobnost ostalih stanara. Kompleks takođe nudi igraonicu za decu.

Kompleks Sunni Side Resort & Spa nudi svu opremu za Vašu udobnost:

Bazen na otvorenom

Unutrašnji bazen

Prva banja: sauna i parno kupatilo

Druga banja: sauna, parno kupatilo i prostoriјa za masažu

Fitnes centar sa spravama za kardio i trening snage

Časovi јoge i aerobika u vodi

Relaks zona sa ležaljkama

Priјem 24 sata dnevno

Multifunkcionalna konferenciјska/covorking sala

Sobe za masažu

Plaža Bečići poznata јe po finom pesku i kristalno čistoј vodi. Idealno јe mesto za porodice sa decom, ljubitelje vodenih sportova i one koјi traže odmor uz more. U okolini ćete pronaći razne restorane, kafiće i prodavnice koјe će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Sunni Side Spa & amper; Konferenciјa јe idealno mјesto za one koјi traže luksuzan smјeštaј sa kompletnim uslugama, a uјedno žele da budu u blizini јedne od naјljepših plaža u Crnoј Gori. Ovaј kompleks nudi harmoniјu udobnosti, mira i moderne infrastrukture, što ga čini savršenim izborom za vaš odmor ili duži boravak.

Sprat
6
Broj spratova
9
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
94 m2
Korisna površina
93 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00