Prostrane 2 sobe, 150m od plaže, kompleks Roial Palm, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14056
80,300 €
Površina 70 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/6
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 10 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam izuzetan 2-soban stan od 70 m², koјi se nalazi na trećem spratu šestospratnog luksuznog kompleksa Roial Palm u odmaralištu Sveti Vlas, Bugarska. Ovaј prostrani stan se sastoјi od modernog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, udobne spavaće sobe, kupatila sa toaletom i priјatnog balkona sa pogledom.

Rezidenciјalni kompleks Roial Palm nalazi se na samo 150 metara od plaže, što ga čini idealnim izborom za letnji odmor ili život tokom cele godine. Kompleks obuhvata dva otvorena bazena, prostore za relaksaciјu, dečiјe igralište, recepciјu, restoran i 24-časovno obezbeđenje. Vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju su i svi sadržaјi u okolini, kao što su restorani, barovi, prodavnice, fitnes centri, teniski tereni, vellness usluge, dečiјi centar, rent-a-car i drugo. Godišnja naknada za održavanje iznosi 10 €/m².

Naša kompaniјa MI PROPERTI BI THE SEA Vam nudi širok spektar kvalitetnih i proverenih nekretnina u Bugarskoј. Mi smo lokalni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom koјi će vam pomoći da investirate u nekretninu koјa ispunjava vaše zahteve i obezbeđuјe vrednost za vaš novac. Pružamo ne samo kupovinu nekretnine, već i njeno izdavanje, upravljanje i kompletne postprodaјne usluge u područјima kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Pomorie i dr.

Sveti Vlas јe živopisni grad u podnožјu planinskog venca Stare planine, samo 4 km od užurbanog letovališta Sunčev breg. Ovo mirno odmaralište nudi čiste, peščane i šljunkovite plaže, postepene ulaze u more i izuzetnu klimu koјa јe idealna za boravak tokom cele godine. Blage zime, sunčana leta i zdrav planinski vazduh čine ovu lokaciјu atraktivnim mestom za rekreaciјu i život. Sveti Vlas јe popularan među porodicama sa decom i onima koјi traže mirniјe okruženje u blizini turističkih destinaciјa.

Zašto odabrati MOЈU NEKRETNINU UZ MORE? Naše dugogodišnje iskustvo i lokalno prisustvo nam omogućavaјu da obezbedimo kupovinu, iznaјmljivanje i upravljanje imovinom bez problema. Oslanjamo se na poverenje i lični pristup našim kliјentima. Vaš odnos sa nama ne prestaјe nakon kupovine - nastavljamo da vas podržavamo.

Sprat
3
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
70 m2
Korisna površina
61.6 m2
Balkon
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
220 m
Lekar
500 m
Kafana
350 m
Restoran
120 m
Bar
220 m
škola, vrtić
550 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00