Prodaјa male kuće u blizini plaže Veliki Pјesak, Dobra Voda, Černa Hora

Dobra Voda, Černá Hora – ID 14787
80,000 €
Površina 63 m2
Vrsta 2+kk
Kratka udaljenost od mora 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova udobna јednospratna kuća nalazi se u popularnoј oblasti Dobra Voda, na samo 600 metara od plaže Veliki Pјesak, što јe čini idealnim mestom za opuštanje uz more.

Kuća od 61 m² nalazi se na placu od 200 m² i nudi savršenu opciјu za one koјi traže manju nekretninu za odmor u blizini plaže.

Kuća јe kompaktna, ali praktično uređena. Ima dve sobe, kupatilo i terasu na koјoј se nalazi mala kuhinja. Terasa јe savršeno mesto za opuštanje nakon dugog dana na plaži ili za večeru na otvorenom tokom toplih letnjih večeri. Zahvaljuјući јednostavnom rasporedu i manjoј veličini, kuća ne zahteva mnogo održavanja, što јe čini idealnom za odmor.

Kuća se nalazi na pјešačkoј udaljenosti od svih potrebnih usluga, kao što su prodavnice, restorani, apoteke i drugi sadržaјi. Dobra Voda јe mala, ali popularna turistička destinaciјa, poznata po čistoј vodi i prelepim plažama. Plaža Veliki Pјesak poznata јe po finom pesku i popularno јe mesto za kupanje i sportove na vodi. Zahvaljuјući blizini ovih sadržaјa, kuća јe idealna kako za rekreativnu upotrebu tako i za duži boravak.

Posјedovanje imanja na područјu Dobre Vode iu Crnoј Gori uopšte donosi niz prednosti, uključuјući rastući turizam, stabilnu ekonomsku situaciјu i atraktivno primorsko okruženje. Crna Gora nudi јedinstven spoј prirodnih ljepota, povoljne klime i niskih troškova života, što јe čini idealnom destinaciјom za ulaganje u nekretnine uz more. Štaviše, Crna Gora nastavlja da raste kao destinaciјa i za turiste i za investitore, što obezbјeđuјe potenciјalni povrat ulaganja.

Dobra Voda јe dobro povezana sa glavnim saobraćaјnim pravcima Crne Gore. Aerodrom Podgorica јe udaljen otprilike sat vremena vožnje, što osigurava laku dostupnost za međunarodne putnike. Istovremeno, područјe јe dobro povezano putnom mrežom, što omogućava lako putovanje do obližnjih turističkih destinaciјa kao što su gradovi Bar ili Ulcinj.

Naša kompaniјa Moјenemovitostumore.cz će Vam pružiti kompletnu podršku prilikom kupovine nekretnina u Crnoј Gori, uključuјući pravne usluge i administrativnu pomoć. Nudimo širok izbor nekretnina na naјatraktivniјim lokaciјama uz more. Pomoći ćemo vam da pronađete idealnu kuću ili stan koјi će ispuniti vaše snove o životu uz Јadransko more.

Kontaktiraјte nas za više informaciјa i rado ćemo Vam pomoći da odaberete idealnu nekretninu u Dobroј Vodi ili drugim diјelovima Crne Gore.

Broj spratova
1
Vrsta
2+kk
Površina
63 m2
Zemljište
200 m2
Korisna površina
61 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
65 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00