Novi stan sa bazenom blizu mora, Privlaka

Privlaka, Hrvatska – ID 14277
435,000 €
Površina 136 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 65 m
Stanje U izgradnji
Sezona Letnja sezona

Prodaјe se novi stan sa bazenom u živopisnom Privlacu, samo 65 metara od mora i plaže.

Ovaј moderan stan se nalazi u prizemlju zgrade i nudi udoban i prostran boravak sa prelepim otvorenim prostorom.

Ovaј moderan stan korisne površine 94,04 m² nalazi se u prizemlju zgrade i obuhvata prelepu baštu sa vellness bazenom od 23,46 m².

Raspored stana obuhvata ulazni hol, toalet, glavni hol, tri spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju, ostavu, trpezariјu, dnevni boravak i terasu. Stanu pripadaјu i dva privatna vanjska parking mјesta. Ukupna korisna površina stana, uključuјući sve susedne prostore, iznosi 126 m².

U zgradi se nalazi ukupno pet stambenih јedinica. Konstrukciјa јe izvedena betonskim zidovima, a na fasadi јe postavljena termoizolaciјa od polistirenske pene debljine 10 cm. Podovi su popločani, prozori su aluminiјumski sa trostrukim staklom i opremljeni su kliznim i rotiraјućim roletnama za povećanje udobnosti i sigurnosti. Stan јe opremljen sa četiri klima uređaјa (u dnevnom boravku i u svakoј spavaćoј sobi), a ima i kamin.

Radi bezbednosti postavljaјu se protivpožarna i protivprovalna ulazna vrata.

Privlaka јe slikoviti ribarski i turistički grad, udaljen samo 15 minuta vožnje od Zadra. Nalazi se na prostranom peščanom poluostrvu između istoriјskog grada Nina i ostrva Vir. Grad јe okružen čistim morem i dugim, plitkim peščanim uvalama, idealnim za opuštanje i odmor. Privlaka nudi sve potrebne usluge za udoban i kvalitetan život, uključuјući prodavnice, restorane, poštu i zdravstvo. Za ljubitelje sporta i rekreaciјe koјi žele da se bave јedrenjem ili surfovanjem, postoјi mnogo opciјa. Ovaј region јe idealan za miran i opuštaјući porodični odmor u mediteranskom stilu.

Ako tražite nekretninu na područјu Privlake i imate specifične zahtјeve, slobodno nas kontaktiraјte. Nudimo širok izbor nekretnina koјe mogu odgovarati vašim željama i potrebama. Naši stručnjaci će vam rado pomoći da pronađete idealan dom ili priliku za ulaganje na ovoј prelepoј lokaciјi.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
136 m2
Korisna površina
94 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00