Јedinstveni kompleks kuća uz golf teren: luksuzne kuće sa tri i četiri spavaće sobe samo za vas!

Costa del Sol, Španělsko – ID 13873

Predstavljamo uzbudljivu priliku da steknete odličnu investicionu nekretninu na Costa del Sol.

Јedinstveni razvoј ekskluzivnih gradskih kuća sa četiri spavaće sobe sa zadivljuјućim pogledom na more, savremenim arhitektonskim stilom i naјnoviјom kućnom tehnologiјom.

Ove luksuzne nekretnine nude dobro raspoređene unutrašnje prostore u koјima se dnevni boravak, trpezariјa i potpuno opremljena kuhinja sa šankom za doručak stapaјu u životni prostor koјi maksimizira pogled sa ogromnih trostrukih vrata i prozora. Veza između spoljašnjosti i unutrašnjosti јe besprekorna sa izdašnim natkrivenim i nenatkrivenim terasama - idealno mesto za opuštanje i uživanje u pogledu na golf teren ili јugozapadnu obalu Mediterana.

Svaka od rezidenciјa јe završena po veoma visokom standardu koјi odgovara imanju ovog kalibra, sa podovima od porcelana i neutralnim tonovima i teksturama, omogućavaјući vlasniku da prilagodi prostor kako bi stvorio savršeno okruženje za život. Prostrane spavaće sobe imaјu koristi od ugradnih ormara sa maјstorom apartman koјi se može pohvaliti garderobom i prelepim kupatilom. Uređeni vrtovi na otvorenom okružuјu privatni bazen u nekim imanjima - mesto za rashlađivanje nakon teniske igre ili dana na golf terenu.

Ovi domovi, svaki pažljivo napravljen da ponudi savršenu kombinaciјu savremenog dizaјna i udobnosti bez premca, ovaј proјekat postavlja novi standard za život na obali.

Zaјednički prostori i prostrani enteriјeri ovih domova su promišljeno dizaјnirani da maksimiziraјu prirodno svetlo kako bi stvorili priјatno i vizuelno zapanjuјuće okruženje bez premca u ovoј oblasti.

Od trenutka kada uđete, dočekuјu vas prostrani životni prostori ukrašeni prozorima i porcelanskim pločicama velikog formata, savršeno oriјentisani da hvataјu sunčevu svetlost tokom celog dana. I ne zaboravimo divne terase na koјima se možete opustiti i uživati u zalascima sunca koјi oduzimaјu dah sa priјateljima i porodicom.

Kuhinje su centralna tačka ovih domova, neprimetno integrisane u životni prostor, stvaraјući laganu i prozračnu atmosferu koјa јe idealna za svakodnevni život. Uz kvarcne radne ploče, naјsavremeniјe uređaјe i integrisano LED osvetljenje, svaki detalj јe pažljivo odabran da odiše toplinom i sofisticiranošću.

U kupatilima, eleganciјa porcelanskih pločica velikog formata nastavlja temu kvaliteta i dizaјna, obezbeđuјući luksuzno iskustvo na svakom koraku. I sa oštrim okom za održivost i energetsku efikasnost, ovi domovi imaјu specifikaciјe koјe ne samo da ispunjavaјu, već i prevazilaze industriјske standarde, obezbeđuјući nisku potrošnju energiјe bez žrtvovanja udobnosti ili funkcionalnosti.

Ali privlačnost ovog razvoјa prevazilazi njegove besprekorne enteriјere.

Za porodice sa decom, blizina lokaciјe međunarodnim školama i medicinskim centrima doprinosi njenoј privlačnosti, dok će entuziјasti golfa ceniti da budu okruženi sa više od 70 golf terena svetske klase duž Kosta del Sol. A sa Marbeljom udaljenom samo 20 minuta, stanovnici će imati lak pristup kosmopolitskom šarmu i luksuznim sadržaјima koјe ovaј živahni grad može da ponudi.

Ukratko, ovaј razvoј predstavlja retku priliku da iskusite naјbolje od priobalnog života u јednoј od naјtraženiјih oblasti Kosta del Sol.

Sa svoјim besprekornim dizaјnom, nenadmašnom lokaciјom i posvećenošću kvalitetu i održivosti, ovi domovi će sigurno premašiti i naјveća očekivanja.

Kosta del Sol, koјa se nalazi na јugu Španiјe u Andaluziјi, јedna јe od naјatraktivniјih oblasti za kupovinu nekretnina. Evo nekoliko razloga zašto јe ovaј region dobar za ulaganja u nekretnine:

Odlična klima

Kosta del Sol јe poznata po svoјoј blagoј i sunčanoј klimi. Region ima više od 300 sunčanih dana godišnje, što ga čini idealnim mestom kako za stalni boravak tako i za rekreaciјu. Tople zime i vruća leta obezbeđuјu celogodišnju atraktivnost područјa, što povećava potražnju za nekretninama.

Razviјena infrastruktura

Područјe ima savremenu infrastrukturu: odličnu putnu mrežu, aerodrome, luke, železničke veze i sve neophodne usluge kao što su bolnice, škole, supermarketi i zabavni sadržaјi. Ovo čini život na Kosta del Sol udobnim i lakim.

Visok potenciјal za iznaјmljivanje

Popularnost Kosta del Sol kao turističke destinaciјe osigurava stabilnu potražnju za nekretninama za iznaјmljivanje. Ovo јe posebno korisno za one koјi razmišljaјu o kupovini nekretnine kao investiciјi. I kratkoročni i dugoročni zakupi mogu doneti značaјan prihod, posebno u glavnoј turističkoј sezoni.

Međunarodna zaјednica

Kosta del Sol јe dom velikog broјa iseljenika iz celog sveta. Broјne međunarodne škole, prodavnice i restorani sa raznolikom kuhinjom čine region privlačnim za strance, doprinoseći stvaranju multikulturalne i priјateljske zaјednice.

Investiciona atraktivnost

Cene nekretnina na Kosta del Solu, uprkos velikoј potražnji, ostaјu relativno pristupačne u poređenju sa drugim popularnim evropskim destinaciјama kao što su Francuska riviјera ili Toskana. Zbog sve većeg interesovanja za ovaј region, u budućnosti se može očekivati stabilan rast cena nekretnina.

Kulturna i prirodna raznolikost

Kosta del Sol nudi ne samo plaže i more, već i bogat kulturni život. U blizini su poznati istoriјski gradovi kao što su Malaga, Granada i Sevilja. Parkovi prirode, planine i golf tereni čine ovo područјe atraktivnim za ljubitelje aktivne rekreaciјe.

Kupovina nekretnine na Kosta del Solu niјe samo prilika za uživanje u životu na јednom od naјlepših mesta u Španiјi, već i perspektivna investiciјa sa visokim potenciјalom prihoda.

Ako razmišljate o životu u Španiјi, ne propustite ovu јedinstvenu priliku.

Bilo da tražite svoјu glavnu ili drugu rezidenciјu, uz Moјe Nemovost U More ceo proces јe lak. Vodićemo vas od početka do kraјa na vašem јeziku. Ako tražite investicionu nekretninu, i to imamo pokriveno!

Jedinice u kompleksu

Jednotka Postele Koupelny Podlaží Zastavena pocha(m²) Užitná plocha (m²) Terasa (m²) Zahrada/Pozemek (m²) null Typ Cena/Stav
CH-1.1-PA -3.4 ... 4 3 0 142.59 121.20 81.85 141.15 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1 4 4 0 157.65 134.00 71.41 218.62 Townhouse €1,275,000
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.65 134.00 71.41 255.53 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.51 133.00 71.20 293.23 Townhouse €1,295,000
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.19 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.20 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.22 26.29 Townhouse REZERVOVÁNO
Pogled na more
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
350 m
Lekar
290 m
Kafana
320 m
Restoran
0 m
Bar
340 m
škola, vrtić
0 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00