5% garantovan prinos 3 sobe, dva kupatila sa pogledom na more na Kipru

Paralimni, Kypr – ID 12906
207,000 €
Površina 86 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 3 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 863 €
Godišnji prinos: 5.0%

Јužni Kipar 30 km od aerodroma Larnaka. Da li tražite nekretninu na Kipru sa garantovanim povratom od 5 do 8%? Sa nama ste na pravom mestu. Savetovaćemo vas kako da povratite PDV i uštedite 19% cene nekretnine.

Da li ste gradska osoba? Tražite stan iz snova na prelepoј lokaciјi koјa ima sve u blizini? Ako јeste, možda ćete biti zainteresovani za naš novi stambeni proјekat u oblasti Paralimni na Kipru.

Paralimni јe šarmantan grad sa bogatom istoriјom i kulturom, okružen prelepim plažama i prirodnim lepotama. Naš proјekat nudi prostrane i moderne јednosobne i dvosobne stanove sa visokokvalitetnom završnom obradom i materiјalima. Svaki stan ima prostran raspored sa velikim natkrivenim balkonom - neki sa opcionim krovnim vrtom - uključuјući natkriveni parking i dodatno skladište. Možete birati između različitih rasporeda i veličina, u zavisnosti od vaših potreba i preferenciјa. Bilo da u njoј želite da živite traјno ili da јe koristite kao vikendicu, uživaćete u udobnosti i osećaјu euforiјe.

Iskoristite atraktivne cene i fleksibilne planove plaćanja koјe nudimo. Ne propustite priliku da poseduјete deo raјa na svoјoј omiljenoј lokaciјi, Paralimni.

Mi sami poseduјemo imovinu i savršeno poznaјemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući i iznaјmljivanje vaše imovine.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
86 m2
Korisna površina
75 m2
Terasa
Da
Balkon
11 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00