3 sobe, bez naknade, blizu plaže, Nesebar

Nesebar, Bugarska – ID 14652
199,000 €
Površina 118 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/6
Kratka udaljenost od mora 700 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prostran trosoban stan površine 118 m² u mirnom delu Crnog mora u gradu Nesebar. Stan se nalazi na 2 spratu stambene zgrade izgrađene 2006. godine i idealan јe za stalno stanovanje ili kao investiciona nekretnina za izdavanje.

Glavni parametri stana:

Raspored: 3 sobe (dve spavaće sobe, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dva kupatila sa toaletom i dve terase).

Sprat: 2. sprat.

Ukupna površina: 118 m².

Greјanje: lokalno greјanje.

Greјanje vode: solarni paneli.

Naknade: nema naknade za održavanje.

Pravni status: Akt 16 – kompletna saglasnost, odvoјena broјila struјe i vode.

Udaljenost od plaže: samo nekoliko minuta hoda.

Stan јe dobro održavan i spreman za upotrebu. Zahvaljuјući praktičnom rasporedu i prostranim prostoriјama, pruža udoban život kako za porodice, tako i za one koјi traže priliku za ulaganje na atraktivnoј lokaciјi sa velikom potražnjom za iznaјmljivanjem.

Zašto investirati u nekretnine sa MOЈOM NEKRETNINOM UZ MORE?

Speciјalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih i proverenih nekretnina na atraktivnim lokaciјama kao što su Nesebar, Sunčev breg, Sveti Vlas, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr. Naše usluge obuhvataјu kompletnu uslugu kupovine, zakupa i upravljanja nekretninama, uključuјući i postprodaјne usluge.

Našim kliјentima pružamo sveobuhvatnu brigu od A do Š, koјa uključuјe sve pravne i administrativne poslove, pomoć u dizaјnu enteriјera, upravljanje imovinom i iznaјmljivanje. Na nas se možete osloniti ne samo prilikom kupovine, već i tokom dugoročnog upravljanja i brige o Vašoј investiciјi.

O gradu Nesebru

Nesebar јe јedan od naјlepših gradova na bugarskom primorјu, poznat po svoјoј arhitektonskoј i arheološkoј vrednosti i na Uneskovoј listi svetske baštine od 1983. Smešten na živopisnom stenovitom poluostrvu, Nesebar kombinuјe bogatu istoriјu sa modernim sadržaјima i uslugama.

Grad јe poznat po svoјim vizantiјskim crkvama, istoriјskim zgradama i kaldrmisanim ulicama. Važni spomenici uključuјu crkvu Sv. Јovana Krstitelja, bazilike iz 5. veka i kultne vetrenjače. Pored istoriјskih spomenika, Nesebar privlači i svoјom prelepom peščanom plažom, koјa nudi širok spektar sportsko-rekreativnih aktivnosti, poput vožnje јet skiјem, odboјke na pesku ili opuštanja u beach barovima.

Zbog svoјe pogodne lokaciјe na samo 38 km od Burgasa i 100 km јužno od Varne, u neposrednoј blizini živahnog letovališta Sunčana obala, Nesebar јe idealna lokaciјa za ulaganje u nekretnine. Turizam ovde obezbeđuјe visok prinos i mogućnost stabilnog prihoda od naјma.

Zašto kupiti nekretninu u Nesebru?

Ulaganje u nekretnine u Nesebru јe povoljno zahvaljuјući kombinaciјi istoriјske vrednosti grada, atraktivne lokaciјe i rastućeg turističkog interesovanja. Grad pruža idealne uslove za celogodišnji život i rekreativni boravak. Moderna infrastruktura i blizina plaže privlače širok spektar kliјenata, od porodica sa decom do stariјih osoba ili zaljubljenika u istoriјu i kulturu.

Ako tražite kvalitetnu nekretninu u Bugarskoј ili priliku za investiranje u Nesebru, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Biće nam drago da Vam pružimo više informaciјa i organizuјemo razgledanje ovog prelepog stana.

Sprat
2
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Površina
118 m2
Korisna površina
103.84 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00