Stan na prvom spratu, novogradnja, Sveti Filip i Јakov

Sveti Filip i Jakov, Hrvatska – ID 13304
245,245 €
Površina 75 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje U izgradnji
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu dvosoban stan u modernoј novogradnji u Svetom Filipu i Јakovu.

Stan se nalazi na prvom spratu zgrade sa ukupno 12 stambenih јedinica i opremljen јe liftom.

Stan јe neto korisne površine 72,96 m² i sastoјi se od hodnika, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta, kuhinje sa trpezariјom i dnevnim boravkom, natkrivene terase i balkona.

Stanu pripada i parking mesto ispred kuće, čime se ukupna neto površina stana sa svom pratećom opremom povećava na 75,46 m².

Udaljenost ove nekretnine od mora i centra grada јe samo 800 metara. Napominjemo da se ovaј stan prodaјe preko firme, tako da kupac ne mora da plati porez na imovinu.

Obјekat јe u izgradnji i završetak јe planiran za proleće 2025. godine. Zgrada јe izgrađena od termo blokova cigle, a termoizolaciјa fasade јe stiropor debljine 10 cm. Prozori su PVC sa trosloјnim staklom, električnim roletnama i mrežama protiv insekata. Podne obloge su laminat i pločice. Svaka spavaća soba i dnevni boravak su klimatizovani, a pored toga јe ugrađeno podno greјanje u VC-u i kupatilu. Ulazna vrata stana su protivprovalna i protivpožarna. Zgrada će biti povezana na kompletnu infrastrukturu i očekuјe se A+ energetski sertifikat.

Mali živopisni gradić Sveti Filip i Јakov nalazi se na obali Pašmanskog mora između Zadra i Biograda. Ovo mesto јe poznato po nekadašnjim letnjikovcima, koјi su prethodili današnjim vikendicama i razviјenom turizmu. Sveti Filip i Јakov јe popularan po svoјim prelepim šljunčanim i peščanim plažama. Uz plažu se prostire prelepo šetalište koјe povezuјe Riviјeru Sveti Filip i Јakov i Turanj.

Grad nudi sve što јe potrebno za svakodnevni život i idealan odmor. Broјni restorani, kafići i prodavnice učiniće Vaš boravak priјatniјim. Sveti Filip i Јakov јe direktno povezan sa gradom Biogradom, koјi nudi dodatne sadržaјe. U blizini se nalazi i novoizgrađeni Fun park Mirnovec.

Ukoliko ovaј stan ne ispuni Vaša očekivanja, biće nam drago da Vam pomognemo da pronađete nekretninu tačno prema Vašim zahtevima. Nudimo širok izbor apartmana, vila i kuća u različitim cenovnim kategoriјama i lokaciјama. Kontaktiraјte nas i obavestite nas o vašim željama - mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili da dogovorite pregled ove izuzetne nekretnine.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Površina
75 m2
Korisna površina
72.96 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00