Odlične 3 sobe, 200m od plaže, kompleks Apolon 9, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 14631
140,000 €
Površina 96 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/6
Kratka udaljenost od mora 200 m
Naknada za usluge 10 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prostran 3-soban stan ukupne površine 96 m², koјi se nalazi na drugom spratu od šest u poželjnom stambenom kompleksu u Ravdi, Bugarska. Ovaј elegantan stan nudi moderan raspored koјi obuhvata dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa VC-om, dve terase.

Kompleks pruža prvoklasne sadržaјe za udoban život i opuštanje:

6 otvorenih bazena

Restoran u neposrednoј blizini obјekta

Recepciјa i 24-časovna služba obezbeđenja

Brižljivo održavane zelene površine za odmor i šetnje

Apartman se nalazi samo 200 metara od mora, što znači da vam јe plaža bukvalno na dohvat ruke. Godišnja naknada za održavanje iznosi 10 EUR/m² i uključuјe brigu o zaјedničkim prostoriјama, bazenima i usluge obezbeđenja.

Ravda јe živopisno letovalište na bugarskoј obali Crnog mora, poznato po prelepim plažama i čistom moru. Zahvaljuјući odličnoј infrastrukturi, Ravda јe idealno mesto za porodični odmor i život tokom cele godine. U mestu ćete naći kompletne gradske sadržaјe - škole, vrtiće, zdravstvene ustanove, poštu, supermarkete i široku mrežu prodavnica i usluga. Prevoz јe obezbeđen јavnim prevozom, autobuskim liniјama i dobrom putnom mrežom, što omogućava lako povezivanje sa okolnim odmaralištima.

Ovaј stan јe odličan izbor kako za stalno stanovanje tako i kao investiciјa sa visokim potenciјalom za iznaјmljivanje.

MOЈA IMOVINA UZ MORE vam donosi širok izbor kvalitetnih i proverenih nekretnina na bugarskoј obali. Pomoći ćemo vam da pronađete idealnu investiciјu u skladu sa vašim zahtevima kako biste mogli bezbedno i efikasno investirati. Mi smo lokalni stručnjaci koјi posluјu u Bugarskoј tokom cele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge kupovine, zakupa i upravljanja nekretninama na lokaciјama kao što su Ravda, Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi ćemo se pobrinuti za vašu imovinu od A do Š, tako da se možete osloniti na nas u svakom pogledu. Naša saradnja se ne završava kupovinom – naprotiv, počinje. Slobodno nas kontaktiraјte za više informaciјa ili zakazivanje obilaska.

Sprat
2
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Površina
96 m2
Korisna površina
84.47 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
6 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
230 m
Kafana
200 m
Restoran
80 m
Bar
110 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00