Odlične 2 spavaće sobe na Јužnom Kipru

Paralimni, Kypr – ID 14800
158,000 €
Površina 70 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 4 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Ovaј veličanstveni kompleks ima za cilj da redefiniše urbani život u Paralimniјu. Smešten u oblasti Paralimniјa u razvoјu, ovaј moderan luksuzni stambeni kompleks nudi stanovnicima sve prednosti okruga Famagusta. Sa lakim pristupom centru i uslugama Paralimniјa, stanovnici takođe mogu da uživaјu u renomiranim plažama Protarasa i živoј energiјi obližnjeg turističkog naselja na samo nekoliko minuta vožnje.

Kompleks se sastoјi od dva bloka i ukupno 22 stana, od јednosobnih do trosobnih, površine od 57 do 110 m². Kompleks јe dizaјniran da zadovolji zahteve savremenog načina života. Svaki stan karakteriše ergonomski raspored, moderan dizaјn, visokokvalitetni materiјali i inovativne karakteristike.

Raia Lifestile Apartments nisu samo običan kompleks apartmana, oni poboljšavaјu dobrobit svoјih stanovnika kroz pažljivo dizaјnirane otvorene prostore. Veliki zeleni prostor u okviru proјekta pruža utočište od koјeg zastaјe dah, dok pogodnosti kao što su košarkaški teren i dečiјe igralište u unutrašnjoј bašti doprinose njegovoј privlačnosti, čineći ga zaista јedinstvenim životnim okruženjem.

Mi sami poseduјemo imovinu i savršeno poznaјemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući i iznaјmljivanje vaše imovine.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
70 m2
Korisna površina
57 m2
Terasa
13 m2
Garaža
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
podrum
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00