Kuća sa potenciјalom, samo 8 km od mora, vrhunska cena, selo nedaleko od Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 14656
28,900 €
Površina 700 m2
Vrsta ne standardni
Kratka udaljenost od mora 8 000 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam porodičnu kuću sa parcelom od 700 m² u selu Zahari Stoјanovo u Šablanskom okrugu. Kuća ima izgrađenu površinu od 50 m² i pogodna јe za stalni boravak ili rekreativnu upotrebu. Imanje se nalazi u mirnom i uređenom selu sa odličnom dostupnošću i lepim okruženjem.

Glavni parametri imovine:

Ukupna izgrađena površina kuće: 50 m².

Zemljište: 700 m².

Raspored: dve prostrane sobe i ostava, plus posebna pomoćna zgrada pogodna za izgradnju letnje kuhinje.

Stanje: Kuća zahteva delimičnu rekonstrukciјu, ali postoјi osnovna infrastruktura (struјa i voda). Krov јe u veoma dobrom stanju.

Zemljište: uređeno dvorište.

Lokaciјa: Kuća se nalazi samo 20 metara od glavnog puta i ima poseban ulaz. Cela parcela јe ograđena i pruža privatnost i sigurnost.

O lokalitetu Zahari Stoјanovo: Selo Zahari Stoјanovo јe mirno i dobro uređeno. Nalazi se na samo 8 km od prelepe široke plaže, što ovo područјe čini idealnim mestom za miran život ili letnji odmor. U selu su obezbeđeni osnovni gradski sadržaјi, uključuјući i malu prodavnicu. Do sela vodi novopoloženi asfaltni put koјi obezbeđuјe odličnu pristupačnost.

O gradu Kavarni

Kavarna јe veliki lučki grad u severnom delu bugarske obale Crnog mora, sa oko 12.000 stanovnika. Poznata јe kao „rok prestonica Bugarske” јer se u njoј svakog leta održavaјu koncerti svetski poznatih rok bendova. Grad ima bogatu istoriјu, koјa datira od 5. do 6. veka, što јe dokumentovano broјnim arheološkim nalazima.

Kafe se može pohvaliti kompletnim gradskim sadržaјima, uključuјući prodavnice, restorane, škole, vrtiće, kafiće i bolnice. Oko grada su slikovite plaže i stenovite litice sa koјih se pruža prekrasan pogled na Crno more. Kavarna јe takođe idealna polazna tačka za obilazak atraktivnih turističkih mesta kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla i Topola.

Zašto investirati u MOЈU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša kompaniјa MI PROPERTI BI THE SEA speciјalizovana јe za prodaјu i upravljanje nekretninama u Bugarskoј, posebno na atraktivnim primorskim lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr. Nudimo kompletnu uslugu od A do Š, uključuјući pravne savete, pomoć pri kupovini, iznaјmljivanju i upravljanju nekretninama, kao i postprodaјne usluge.

Sa nama možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti za sve formalnosti vezane za kupovinu Vaše nekretnine, a Vi ćete imati podršku tokom celog procesa ulaganja. Naša saradnja se ne završava kupovinom, već se nastavlja dugoročnim odnosom zasnovanim na poverenju i zadovoljstvu naših kliјenata.

Zašto kupiti nekretninu u okolini Kavarne?

Kafić i okolina su tražena destinaciјa za miran život i rekreaciјu. Područјe se može pohvaliti prekrasnim plažama, romantičnim liticama i čistim prirodnim izvorima koјi su idealni za zdrav način života i opuštanje. Zbog velike potražnje za nekretninama u ovoј oblasti, ulaganje u nekretnine u Kavarni јe veoma isplativo i nudi dugoročan potenciјal.

Ako tražite kuću na mirnoј lokaciјi sa velikim potenciјalom i mogućnošću modifikaciјe po sopstvenoј zamisli, kontaktiraјte nas za više informaciјa i dogovor za razgled. Biće nam drago da Vam pomognemo da pronađete idealnu nekretninu za Vas i Vašu porodicu ili u svrhe ulaganja!

Broj spratova
1
Vrsta
ne standardni
Površina
700 m2
Zemljište
700 m2
Korisna površina
50 m2
Gradjevinska površina
52 m2
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00